OliveMagazine

Σπαραγγοκεφτέδες

Σπαραγγοκεφτέδες

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 κιλό σπαράγγια
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 1 1/2 κούπα φέτα, θρυμματισμένη
  • 1 αβγό
  • 1/3 κούπας ψιλοκομμένο άνηθο
  • 1/3 κούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πλένετε τα σπαράγγια, κόβετε τις σκληρές τους άκρες και τα λιώνετε στο multi.

Ανακατεύετε τα λιωμένα σπαράγγια, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το μαϊντανό, τη φέτα, το αλεύρι, το αβγό, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.

Πλάθετε τους κεφτέδες, τους "πατάτε" με τα χέρια να γίνουν πιο λεπτοί και τους τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο μεριές.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr