Διαδικασία
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το κοτόπουλο και ρίχνετε το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το σκόρδο, την πάπρικα, το τζίντζερ, τα μυρωδικά, το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε πολύ καλά, να καλυφθεί όλο το κοτόπουλο από τα υλικά της μαρινάδας.
Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, να μαριναριστεί.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220οC στο γκριλ και στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Βγάζετε το κοτόπουλο από το ψυγείο και το τοποθετείτε στο ταψί. Ψήνετε στο φούρνο για 20 - 30 λεπτά, γυρνώντας το στο ενδιάμεσο.
Μαγειρεύετε το κουσκούς σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του. Το μεταφέτε σε ένα μπολ και ρίχνετε μέσα τη ντομάτα, τα μυρωδικά, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και αλάτι. Ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε το κοτόπουλο σε πιατέλα και συνοδεύετε με τη σαλάτα κουσκούς.