OliveMagazine

Στριφτάρια με τόνο καπνιστό, αρακά και ξύσμα λεμονιού

Στριφτάρια με τόνο καπνιστό, αρακά και ξύσμα λεμονιού

Μερίδες:4-5
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1συσκευασία (διπλέτα) ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA (320 γρ.)
  • 500γρ. στριφτάρια ή πένες
  • 150γρ. αρακά βρασμένο
  • χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Bράζετε τα στριφτάρια και τα σουρώνετε.

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνετε τον αρακά, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε.

Σπάτε τον TONO ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA σε κομμάτια και τον ρίχνετε στο μπολ μαζί με το λάδι του. Ανακατεύετε προσεκτικά, ρίχνετε το μίγμα στα ζεστά στριφτάρια και σερβίρετε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο