Διαδικασία
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη και το αλάτι σε σιγανή ταχύτητα, μέχρι να ανακατευτούν και το μίγμα να φαίνεται ότι έχει σβολιάσει. Τότε ρίχνετε τα αβγά και το νερό και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Κάνετε τη ζύμη μπάλα και τη φυλάτε στο ψυγείο σκεπασμένη με μεμβράνη για 5-10 λεπτά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Βγάζετε τη ζύμη από το ψυγείο και με τον πλάστη την ανοίγετε σε χοντρό φύλλο πάχους 0,5εκ. περίπου, τρεις πόντους μεγαλύτερο σε διάμετρο από τον πάτο της φόρμας σας.
Βουτυρώνετε τη φόρμα και απλώνετε μέσα τη ζύμη, να καλύψει τον πάτο και τα πλαϊνά. Κόβετε τη ζύμη που περισσεύει τριγύρω και ψήνετε στον φούρνο για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Μετά από λίγο την ξεφορμάρετε και την αφήνετε πάνω σε σύρμα να κρυώσει εντελώς.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Γεμίζετε την τάρτα με την έτοιμη κρέμα.
Πλένετε, στεγνώνετε, καθαρίζετε από το κοτσάνι και κόβετε τις φράουλες σε φέτες και γαρνίρετε με αυτές όμορφα όλη την επιφάνεια της τάρτας. Βάζετε την τάρτα στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.