OliveMagazine

Ταραμοκεφτέδες με κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα Safcol

Ταραμοκεφτέδες με κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα Safcol

Μερίδες:για 15 κεφτέδες
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:30'
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ:
"SAFCOL"... με Τόνο από τους Ειδικούς στα Θαλασσινά
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 140γρ. ταραμά λευκό
  • 100γρ. αλεύρι φαρίνα ή για όλες τις χρήσεις
  • 250γρ. ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε νερό
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι
  • 1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο ή άνηθο
  • ξύσμα από 2 λεμόνια
  • πιπέρι
  • φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
  • ελαιόλαδο ανακατεμένο με ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • 1 κονσέρβα κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα SAFCOL
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Μουλιάζετε το ψωμί σε νερό, το στύβετε πολύ καλά και το θρυμματίζετε ψιλό ψιλό σε ένα μπολ.

Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να πάρετε μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνετε μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει.

Πλάθετε κεφτεδάκια, τα περνάτε από τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε κρύα από το ψυγείο, για να γίνουν πιο τραγανά, σε καυτό λάδι.

Τα βγάζετε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν και τα σερβίρετε ζεστά μαζί με κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα SAFCOL.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr