OliveMagazine

Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά

Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά

Μερίδες:για 1 μπολ
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 150γρ. ταραμά λευκό
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 200ml ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο
  • 250γρ. ψωμί μπαγιάτικο, μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο
  • 3 λεμόνια
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ψιλοκόβετε στο multi το κρεμμύδι και το πολτοποιείτε μαζί με τον ταραμά και το χυμό από ένα λεμόνι.

Προσθέτετε το ψωμί και τμηματικά το λάδι, συνεχίζοντας το χτύπημα.

Ρίχνετε το χυμό από τα άλλα δύο λεμόνια, αφού δοκιμάσετε ώστε να φτιάξετε την οξύτητα και ανακατεύετε καλά.

Σερβίρετε την ταραμοσαλάτα σε μπολ γαρνίροντας με μαύρες ελιές.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr