Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα ή σε γουοκ και σε μέτρια φωτιά, βράζετε για 15 λεπτά 600 ml νερό με το τζίντζερ, τα φύλλα λάιμ και το λέμον γκρας.
Αφαιρείτε το λέμον γκρας και τα φύλλα λάιμ και ρίχνετε το κοτόπουλο με τα μανιτάρια και το τσίλι. Σιγοβράζετε για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνετε την κρέμα καρύδας, τη σόγια και τη fish sauce, δοκιμάζετε και αν δεν είναι αρκετά αλμυρό, προσθέτετε λίγη ακόμα σόγια σος.
Σβήνετε τη φωτιά, ρίχνετε το χυμό λάιμ, τον κόλιανδρο ή τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρετε.