Διαδικασία
Σε ένα μπολ με καπάκι βάζετε τη σόγια σος, τη ζάχαρη, το τριμμένο τζίντζερ, το σκόρδο και το ξίδι και ανακατεύετε. Ρίχνετε μέσα στη μαρινάδα το κοτόπουλο, ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε το μπολ και βάζετε για τουλάχιστον 30 λεπτά στο ψυγείο.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε πολύ καλά το λάδι, μέχρι να κάψει και σοτάρετε το κοτόπουλο με λίγο αλάτι, μέχρι να ψηθεί.
Ρίχνετε στο τηγάνι το ρύζι και τα κάσιους, ανακατεύετε καλά, προσθέτετε τη μαρινάδα και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να απορροφηθεί.
Τέλος, ρίχνετε τα κομματάκια του ανανά, τον φρέσκο κόλιανδρο και ανακατεύετε. Μοιράζετε το ρύζι με το κοτόπουλο στα πιάτα-ανανά και σερβίρετε.