Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τους κύβους του κοτόπουλου, πασπαλίζετε με την πάπρικα, το πιπέρι καγιέν, το κάρι, το σκόρδο, το τζίντζερ και αλατοπιπερώνετε καλά. Ανακατεύετε καλά, καλύπτετε με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά να μαριναριστεί το κοτόπουλο.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και, μόλις κάψει καλά, σοτάρετε τους κύβους του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν καλά και ομοιόμορφα.
Περιχύνετε με το μέλι και σβήνετε με το ξίδι, κουνώντας κυκλικά το τηγάνι να γλασαριστεί το κοτόπουλο. Μόλις καραμελώσει και δέσει η σάλτσα αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά. Μοιράζετε το κοτόπουλο σε πιάτα και συνοδεύετε με πιλάφι ή αρωματικό ρύζι basmati.
Φωτογραφία: Studiom.com - Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Styling: Κατερίνα Λυκουρέση