OliveMagazine

Τοστάδα με παστουρμά, μήλα και καμένη παλαιωμένη γραβιέρα

Τοστάδα με παστουρμά, μήλα και καμένη παλαιωμένη γραβιέρα

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 τορτίγιας περίπου 12 εκατοστών
  • 160 γρ. παστουρμάς μοσχαρίσιος, κομμένος σε λεπτές φέτες
  • 120 γρ. μήλα, κομμένα σε κύβους
  • 50 γρ. κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος κόλιανδρος
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε κύβους
  • Χυμός από ένα λάιμ
  • 80 γρ. παλαιωμένη γραβιέρα
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Τηγανίζουμε τις τορτίγιας σε ηλιέλαιο μέχρι να γίνουν τραγανές και στη συνέχεια τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Βάζουμε σε μια μπασίνα τα μήλα, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, την πιπεριά, το λάιμ και ανακατεύουμε ελαφρά.

Στήνουμε την τοστάδα βάζοντας το παραπάνω μείγμα με τα υλικά στη βάση της τορτίγιας και από πάνω τις φέτες παστουρμά και τη γραβιέρα, την οποία έχουμε κάψει προηγουμένως με φλόγιστρο.

Φωτογραφία: Διογένης Παπαδόπουλος

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο