OliveMagazine

Τοστ με 2 τρόπους

Τοστ με 2 τρόπους

Μερίδες:1
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:5'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

    Για το αλμυρό τοστ

  • 1 κυπριακή πίτα
  • 2 κουτ. σούπας Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
  • 5 ντοματίνια σε ροδελίτσες
  • 2-3 φυλλαράκια βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας Arla Mozzarella τριμμένη
  • 1 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
  • Για το γλυκό τοστ

  • 2 φέτες ψωμί του τοστ
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • λίγη κανέλα σε σκόνη
  • μισή μπανάνα ώριμη, λιωμένη
  • 1 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Για το αλμυρό τοστ: Ανοίγετε προσεχτικά την κυπριακή πίτα και απλώνετε μέσα το τυρί κρέμα. Προσθέτετε τα ντοματίνια, το βασιλικό και τη μοτσαρέλα.

Ζεσταίνετε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζετε την πίτα και από τις δύο πλευρές. Σερβίρετε.

Για το γλυκό τοστ: Μοιράζετε πάνω στη μία φέτα ψωμιού τη μπανάνα και το μέλι και πασπαλίζετε με κανέλα. Σκεπάζετε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού.

Ζεσταίνετε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζετε το τοστ και από τις δύο πλευρές. Σερβίρετε.

Tips

Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε μέσα στο γλυκό τοστ και λίγη σοκολάτα τριμμένη στον τρίφτη.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr