OliveMagazine

Τούρτα ζελέ ανανά και μάνγκο με κρέμα βανίλια

Τούρτα ζελέ ανανά και μάνγκο με κρέμα βανίλια

Μερίδες:για μια μέτρια φόρμα
Χρόνος προετοιμασίας:25'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:25'
Χρόνος αναμονής:8 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

    Για την κρέμα

  • 1 φακελάκι Κρέμα Αραβοσίτου στιγμής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 350ml γάλα
  • 2 φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ, μουλιασμένες σε κρύο νερό
  • Για το ζελέ

  • 1 φακελάκι Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Ανανά
  • 1 μάνγκο σε φέτες
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ζεσταίνετε 100γρ. από το γάλα και διαλύετε μέσα τις μουλιασμένες ζελατίνες καλά στραγγισμένες.

Με το υπόλοιπο γάλα ετοιμάζετε την Κρέμα Αραβοσίτου στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ενσωματώνετε μέσα τις ζελατίνες. Αδειάζετε την κρέμα σε φόρμα πλαστική ή σιλικόνης και αφήνετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.

Όταν σταθεροποιηθεί η κρέμα στρώνετε από πάνω τις φέτες του μάνγκο. Ετοιμάζετε και το Φρουί Ζελέ Ανανά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και το ρίχνετε πάνω από τα μάνγκο. Αφήνετε τη φόρμα στο ψυγείο για 4-5 ώρες ακόμη μέχρι να σταθεροποιηθεί το γλυκό.

Βουτάτε τη φόρμα σε ζεστό νερό και την ξεφορμάρετε σε πιατέλα σερβιρίσματος. Σερβίρετε αμέσως.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο