OliveMagazine

Τούρτα ζελέ με βατόμουρα και κρέμα βανίλια

Τούρτα ζελέ με βατόμουρα και κρέμα βανίλια

Μερίδες:για μια μέτρια φόρμα σιλικόνης
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:30'
Χρόνος αναμονής:4-5 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Μούρο
  • 1 κεσεδάκι βατόμουρα
  • 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Βανίλια
  • 600ml γάλα
  • 50-75γρ. ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε)
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Παίρνετε μια φόρμα πλαστική ή σιλικόνης και μοιράζετε μέσα τα βατόμουρα. Περιχύνετε με το Φρουί Ζελέ και αφήνετε στο ψυγείο να πήξει.

Όταν πήξει ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Το αδειάζετε προσεκτικά πάνω από το πηγμένο ζελέ και ξαναβάζετε τη φόρμα στο ψυγείο.

Όταν θέλετε να σερβίρετε, βουτάτε τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και ξεφορμάρετε αμέσως σε πιατέλα σερβιρίσματος.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο