OliveMagazine

Τούρτα σοκολατίνα με ξηρούς καρπούς

Τούρτα σοκολατίνα με ξηρούς καρπούς

Μερίδες:8-10
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Τοποθετούμε σε μία πιατέλα τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και ραντίζουμε με Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.

Ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στο φάκελο και ανακατεύουμε μέσα τα 2/3 από τα αμύγδαλα. Κρατάμε τα υπόλοιπα αμύγδαλα για τη διακόσμηση.

Απλώνουμε τη μισή ποσότητα κρέμας επάνω στο ένα κομμάτι παντεσπάνι και καλύπτουμε με το δεύτερο παντεσπάνι. Ραντίζουμε με Σιρόπι και καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα ζαχαροπλαστικής.

Για την επικάλυψη: Ψιλοκόβουμε την Κουβερτούρα 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη βάζουμε σε μπολ. Ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να πάρει βράση. Αποσύρουμε από τη φωτιά και το ρίχνουμε στην κουβερτούρα, μαζί με το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά και γλασάρουμε την επιφάνεια της τούρτας. Πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα αμύγδαλα που έχουμε κρατήσει και προσθέτουμε εάν θέλουμε και άλλους ξηρούς καρπούς ή και ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο