Διαδικασία
Καθαρίζετε τα αβοκάντο από τη φλούδα και αφαιρείτε το κουκούτσι τους.
Κόβετε τα αβοκάντο σε κομμάτια, τα βάζετε στο μούλτι με το ελαιόλαδο και τα πολτοποιείτε.
Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα, το χυμό και το ξύσμα από τα λάιμ, αλατίζετε και χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Σε ένα μπολ βάζετε τα ντοματίνια, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Σερβίρετε το γουακαμόλε σε μπολ με τη σαλάτα. Συνοδεύετε με μερικές ψημένες πίτες τορτίγιας κομμένες σε τρίγωνα