OliveMagazine

Τράιφλ βανίλια και σοκολάτα με φράουλες και Garni

Τράιφλ βανίλια και σοκολάτα με φράουλες και Garni

Μερίδες:4-5
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:25'
Χρόνος αναμονής:30 λεπτά
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο 100 γρ. Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml γάλα
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα σε Νιφάδες ή Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 50γρ. Αμύγδαλο τριμμένο
  • 200γρ. Φράουλες ή άλλο κόκκινο φρούτο της επιλογής σας
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.

Ετοιμάζετε και το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και το βάζετε σε κορνέ ζαχαροπλαστικής. Το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστείτε.

Παίρνετε 8 μπολ και κάνετε μια πρώτη στρώση με Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια. Συνεχίζετε με δεύτερη στρώση από Άνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα και αφήνετε τα μπολ στο ψυγείο.

Όταν θέλετε να σερβίρετε, πλένετε, στεγνώνετε και κόβετε τις φράουλες σε φιλετάκια. Παίρνετε τα μπολ από το ψυγείο και συνεχίζετε με μια στρώση από φιλετάκια φράουλας.

Πάνω από τις φράουλες κάνετε μια μεγάλη ροζέτα από το έτοιμο Garni και τελειώνετε με τριμμένο αμύγδαλο και Κουβερτούρα σε Νιφάδες ή Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr