Διαδικασία
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του, προσθέτοντας στο τέλος το χυμό του λεμονιού και το ξύσμα. Αφήνετε να κρυώσει.
Ετοιμάζετε και το Garni Βανίλιας ΓΙΩΤΗΣ, επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και το μεταφέρετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Σπάζετε τα σαβαγιάρ σε κομμάτια μέσα σε ένα μπολ. Ανακατεύετε το γάλα με το λικέρ και τα ραντίζετε.
Μοιράζετε μερικά σαβαγιάρ σε 6 ποτήρια. Από πάνω προσθέτετε λίγο Garni. Συνεχίζετε με μία ακόμη μικρή στρώση από σαβαγιάρ, μία στρώση Άνθος Αραβοσίτου και τελειώνετε με λίγο Garni και επιπλέον ξύσμα λεμονιού.
Αφήνετε τα τράιφλ στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.