OliveMagazine

Τράιφλ με αρώματα λεμονιού

Τράιφλ με αρώματα λεμονιού

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • 1 σφηνάκι λικέρ λιμοντσέλο
  • Για τις κρέμες

  • 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
  • ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
  • 660ml γάλα (για το Άνθος Αραβοσίτου)
  • 1 φάκελο 100γρ. Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml γάλα για το Garni
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του, προσθέτοντας στο τέλος το χυμό του λεμονιού και το ξύσμα. Αφήνετε να κρυώσει.

Ετοιμάζετε και το Garni Βανίλιας ΓΙΩΤΗΣ, επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και το μεταφέρετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.

Σπάζετε τα σαβαγιάρ σε κομμάτια μέσα σε ένα μπολ. Ανακατεύετε το γάλα με το λικέρ και τα ραντίζετε.

Μοιράζετε μερικά σαβαγιάρ σε 6 ποτήρια. Από πάνω προσθέτετε λίγο Garni. Συνεχίζετε με μία ακόμη μικρή στρώση από σαβαγιάρ, μία στρώση Άνθος Αραβοσίτου και τελειώνετε με λίγο Garni και επιπλέον ξύσμα λεμονιού.

Αφήνετε τα τράιφλ στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr