OliveMagazine

Τράιφλ με κρέμα και ρόδι

Τράιφλ με κρέμα και ρόδι

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πακέτο cookies σοκολάτας σπασμένα σε κομματάκια
  • 1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
  • 400ml γάλα
  • 1 συσκευασία Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 80γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 70γρ. τριμμένο αμύγδαλο
  • σποράκια από 2 κατακόκκινα ρόδια
  • μερικές κορφούλες δυόσμου
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και την αφήνετε στο ψυγείο.

Καθαρίζετε τα ρόδια και τα αφήνετε στην άκρη.

Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και το λιωμένο βούτυρο να ομογενοποιηθούν.

Παίρνετε ποτηράκια και κάνετε μια πρώτη στρώση από μίγμα Τριμμένου Μπισκότου. Συνεχίζετε με μια στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής, μια δεύτερη στρώση Τριμμένου Μπισκότου και πασπαλίζετε με το τριμμένο αμύγδαλο. Κάνετε μια δεύτερη στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και απογεμίζετε τα ποτήρια με σποράκια ροδιού.

Διακοσμείτε με κορφούλες δυόσμου και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr