OliveMagazine

Τρίχρωμο γλυκό ψυγείου στο ποτήρι

Τρίχρωμο γλυκό ψυγείου στο ποτήρι

Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:25'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:25'
Χρόνος αναμονής:3-4 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 70γρ. βούτυρο μαλακωμένο πολύ καλά
  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Φράουλα
  • 200γρ. φράουλες σε κομματάκια
  • 1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Βανίλια
  • 400ml γάλα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Κρατάτε λίγο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ στην άκρη και αναμιγνύετε το υπόλοιπο με το βούτυρο και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, ώστε να φτιάξετε ένα μίγμα σαν βρεγμένη άμμο. Το μοιράζετε σε 8 ποτήρια.

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και αφού κρατήσετε λίγη στην άκρη για το γαρνίρισμα, μοιράζετε την υπόλοιπη πάνω από το μπισκότο. Αφήνετε τα ποτήρια στο ψυγείο.

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και αφήνετε να κρυώσει εκτός ψυγείου.

Βγάζετε τότε τα ποτηράκια από το ψυγείο και μοιράζετε μερικά κομματάκια φράουλας πάνω από την κρέμα. Με ένα κουτάλι απογεμίζετε τα ποτήρια με ζελέ και ξαναβάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο να πήξει το ζελέ.

Σερβίρετε βάζοντας από μια κουταλίτσα Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ και λίγο Τριμμένο Μπισκότο σε κάθε ποτήρι.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο