Έχετε ήδη βαθμολογήσει τη συνταγή.
Εναλλακτικοί κεφτέδες με τραχανά, γιαούρτι, τυρί και μυρωδικά, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.
Πώς να φτιάξετε κοτόπουλο βραστό, για σούπες, ζωμό και πίτες: Σε μια κατσαρόλα βάζετε ένα κοτόπουλο γύρω στα 2 κιλά, κομμένο στη μέση, που το έχετε αλατίσει καλά, και σκεπάζετε με νερό. Δυναμώνετε τη φωτιά και μόλις πάρει βράσει χαμηλώνετε τη φωτιά και ξεκινάτε το ξάφρισμα, για 30 λεπτά περίπου. Προσθέτετε 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4, 1 κεφάλι σκόρδο κομμένο στη μέση, 1 καρότο ολόκληρο (καθαρισμένο), 1 κομμάτι σέλερι, 1 μικρή ντομάτα κομμένη στη μέση, 1 φύλλο δάφνης, 1 κλωναράκι θυμάρι, 10 κόκκους πιπέρι μαύρο, αλάτι και σιγοβράζετε για άλλη 1 ώρα με 1 ώρα και 30 λεπτά. Αν θέλετε, βάζετε τη δάφνη, το θυμάρι και το πιπέρι σε μπουκέτο από τουλπάνι (bouquet garni). Όταν βράσει το κοτόπουλο, τραβάτε το σκεύος από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει στο ζουμί του. Περνάτε το ζωμό από σουρωτήρι-σήτα σε μια άλλη κατσαρόλα και πετάτε τα λαχανικά. Ξεψαχνίζετε το κοτόπουλο και το χρησιμοποιείτε για κάποια άλλη συνταγή σας.