OliveMagazine

Τσουρέκι γεμιστό με μαρμελάδα φράουλα και μπισκότο

Τσουρέκι γεμιστό με μαρμελάδα φράουλα και μπισκότο

Μερίδες:για 2 τσουρέκια
Χρόνος προετοιμασίας:30'
Χρόνος μαγειρέματος:30'
Έτοιμο σε:60'
Χρόνος αναμονής:2 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ζεσταίνουμε λίγο το γάλα με το βούτυρο. Προσθέτουμε τη  Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε έως ότου λιώσει.

Βάζουμε το μείγμα της μαγιάς με τα υπόλοιπα υλικά για την ζύμη στον κάδο του μίξερ. Ζυμώνουμε με γάντζο, μέχρι να ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου. Βάζουμε τη ζύμη σε ζεστό μέρος, έως ότου να διπλασιαστεί σε όγκο.

Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 μέρη και πλέκουμε, ανά δύο, τα τσουρέκια. Τα βάζουμε σε ζεστό μέρος, μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ºC. Αλείφουμε τα τσουρέκια με το ασπράδι και ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 30 λεπτά.

Κόβουμε στη μέση τα τσουρέκια και γεμίζουμε με τη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro και το   Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ. Για το γαρνίρισμα, λιώνουμε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και επικαλύπτουμε τα τσουρέκια.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο