Διαδικασία
Ανακατεύετε το τυρί με τον ελαιοπολτό και το αλεύρι και πλάθετε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού.
Βάζετε το αλεύρι, το αβγό και τη φρυγανιά σε τρία διαφορετικά μπολ. Τα περνάτε πρώτα από το αλεύρι, κατόπιν από το αβγό και τέλος από την τριμμένη φρυγανιά.
Ζεσταίνετε άφθονο ελαιόλαδο σε τηγάνι και ρίχνετε τα τυροκεφτεδάκια σε δόσεις. Τα τηγανίζετε στο καυτό ελαιόλαδο να ροδοκοκκινίσουν και τα βγάζετε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί.
Τα σερβίρετε με ένα τσάτνευ ντομάτας ή άλλη σάλτσα της επιλογής σας γαρνίροντας με λίγα φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης ή μαντζουράνας.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης, Food Styling: Αντωνία Κατή