OliveMagazine

Φαρφάλες με ντοματίνια και κοτόπουλο

Φαρφάλες με ντοματίνια και κοτόπουλο

Μερίδες:4-5
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:25'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • ¾ του πακέτου φαρφάλες
  • 1 στήθος κοτόπουλο Νιτσιάκος σε κυβάκια
  • 200γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • φυλλαράκια βασιλικού
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βράζετε τις φαρφάλες και τις αφήνετε στο νερό τους χωρίς να τις στραγγίξετε.

Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο, πέντε λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί στο εσωτερικό.

Ρίχνετε το σκόρδο και τα ντοματίνια και τα αφήνετε 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνετε με τρυπητή κουτάλα τις φαρφάλες, ανακατεύετε καλά και τελευταία προσθέτετε το βασιλικό και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προαιρετικά, σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr