Διαδικασία
Ανοίγετε με κοφτερό μαχαίρι ελαφρά και οριζόντια τα φιλέτα κοτόπουλου.
Τα βάζετε σε μπολ και τα ανακατεύετε με το λεμόνι, τη ρίγανη, το σκόρδο και το ελαιόλαδο.
Σκεπάζετε καλά το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και κάθε 20 λεπτά γυρίζετε τα φιλέτα κοτόπουλου μέσα στη μαρινάδα.
Προθερμαίνετε το γκριλ σε μεσαία θερμοκρασία και ψήνετε τα φιλέτα κοτόπουλου για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, αφού πρώτα τα αλατίσετε.
Συνοδεύετε με δροσερή πράσινη σαλάτα και πίτες ή ψημένες φέτες ψωμιού.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey