OliveMagazine

Φιλέτο μοσχαρίσιο με Vinsanto

Φιλέτο μοσχαρίσιο με Vinsanto

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:12'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 φιλέτα μοσχαρίσια
  • 40γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 4 κουτ. σούπας κρασί Vinsanto
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 κουτ. γλυκού πιπέρι ροζ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πλένετε τα φιλέτα και τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και το αφήνετε να κάψει καλά.

Ρίχνετε το βούτυρο στο τηγάνι και ψήνετε τα φιλέτα από τη μία πλευρά για 2 λεπτά, τα γυρίζετε να ψηθούν και από την άλλη για 2 λεπτά, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το ροζ πιπέρι και χαμηλώνετε τη φωτιά.

Σκεπάζετε το τηγάνι και αφήνετε τα φιλέτα να ψηθούν για 3 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί Vinsanto και ψήνετε για 2 ακόμη λεπτά από την κάθε πλευρά. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πουρέ πατάτας ή πράσινη δροσερή σαλάτα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr