OliveMagazine

Φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα σόγιας

Φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα σόγιας

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:60'
Έτοιμο σε:1:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
  • 4 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 1/5 φλιτζανιού αραβοσιτέλαιο
  • λίγο πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ρίχνετε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα. Προσθέτετε νερό μέχρι να καλύψει τις φτερούγες.

Μόλις αρχίσει να παίρνει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό, σκεπάζετε την κατσαρόλα και το αφήνετε να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Σερβίρετε με ρύζι της αρεσκείας σας.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr