Διαδικασία
Γεμίζετε μια μεγάλη κατσαρόλα κατά τα ¾ με νερό και το αφήνετε να βράσει. Ρίχνετε το κρεμμύδι, τα σκόρδα, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, τη μαντζουράνα, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε.
Ρίχνετε στην κατσαρόλα τα παϊδάκια, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 45 λεπτά. Αποσύρετε τα παϊδάκια και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.
Ετοιμάζετε τη μαρινάδα: Σε μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά της μαρινάδας, προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ανακατεύετε καλά. Τοποθετείτε σε ταψί τα παϊδάκια και τα σκεπάζετε με τη μαρινάδα. Σκεπάζετε το ταψί με πλαστική μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC και ψήνετε τα παϊδάκια για περίπου 1 ώρα, γυρίζοντας τα κάθε 20 λεπτά. Σερβίρετε τα παϊδάκια σε πιάτα και συνοδεύετε ιδανικά με ψητές ολόκληρες πατάτες και πράσινη σαλάτα.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey