OliveMagazine

Χοιρινή πανσέτα με πουρέ φασολιών, γλασαρισμένη με πετιμέζι

Χοιρινή πανσέτα με πουρέ φασολιών, γλασαρισμένη με πετιμέζι

Μερίδες:4-6
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:50'
Έτοιμο σε:1:5'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb

Tips

Αντί για φασόλια άσπρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γίγαντες ή ρεβίθια.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr