Διαδικασία
Κόβετε το χοιρινό σε κομματάκια των 3εκ. Ετοιμάζετε τη μαρινάδα με το κρασί, αλάτι, πιπέρι, τα κρεμμύδια, το τζίντζερ και τη δάφνη. Βάζετε το κρέας στη μαρινάδα για 2 ώρες.
Ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε πρώτα το σύγκλινο και κατόπιν το κρέας. Χαμηλώνετε τη φωτιά, προσθέτετε δύο φλιτζάνια από τη μαρινάδα και βράζετε το κρέας για 1 ώρα ή μέχρι να μαγειρευτεί.
Προσθέτετε τα κεράσια και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 10 λεπτά ακόμη. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το γιαούρτι και σερβίρετε.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb