OliveMagazine

Χυμός με κολοκύθα, μανταρίνι, καρότο και μοσχοκάρυδο

Χυμός με κολοκύθα, μανταρίνι, καρότο και μοσχοκάρυδο

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

    Για τον χυμό

  • 500γρ. κολοκύθα καθαρισμένη, σε κομμάτια
  • 4 μεγάλα καρότα πλυμένα καλά, με κομμένες τις άκρες
  • 6 μανταρίνια κλημεντίνες ξεφλουδισμένα
  • 1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • Για το σερβίρισμα

  • πάγο
  • 1 κουτ. σούπας σπόρους κολοκύθας
  • λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε όλα τα υλικά στον αποχυμωτή και τα κάνετε χυμό.

Βάζετε πάγο σε τέσσερα ποτήρια, μοιράζετε τον χυμό, πασπαλίζετε με τους σπόρους και το μοσχοκάρυδο και σερβίρετε αμέσως.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb

Tips

Δεν βάζετε την κολοκύθα και τα καρότα στον μπλέντερ γιατί είναι σκληρά λαχανικά και δεν θα έχετε το όμορφο αποτέλεσμα του αποχυμωτή.


Καλό είναι να αφήσετε τον χυμό για 30 λεπτά στο ψυγείο πριν σερβίρετε, να ενωθούν τα αρώματά του.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr