OliveMagazine

Χυμός με πιπεριές Φλωρίνης, αχλάδι και πορτοκάλι

Χυμός με πιπεριές Φλωρίνης, αχλάδι και πορτοκάλι

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

    Για το χυμό

  • 300γρ. πιπεριές Φλωρίνης κομμένες
  • 2 αχλάδια χωρίς κουκούτσια
  • 300γρ. χυμό πορτοκάλι
  • χυμό από ½ λεμόνι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Για το σερβίρισμα

  • παγάκια
  • 6 λεπτές φέτες αχλάδι με τη φλούδα
  • 2 κορυφές δυόσμου
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε στον αποχυμωτή τις πιπεριές και το αχλάδι και τα κάνετε χυμό, ενώ τελευταία στιγμή ρίχνετε το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμόνι και το αλάτι.

Μοιράζετε το χυμό σε δύο ποτήρια με παγάκια, τοποθετείτε τρεις φέτες αχλάδι σε κάθε ποτήρι, από μια κορυφή δυόσμου και σερβίρετε.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη-Food Styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr