OliveMagazine

Χυμός παντζάρι με καρότο, πιπερόριζα, αλάτι και σελινόριζα

Χυμός παντζάρι με καρότο, πιπερόριζα, αλάτι και σελινόριζα

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 μέτρια καρότα, πλυμένα καλά, κομμένες τις άκρες τους
  • 2 παντζάρια πλυμένα καλά (300γρ. περίπου)
  • 100γρ. σελινόριζα καθαρισμένη, σε κομμάτια
  • 1 κομματάκι πιπερόριζα (περίπου 15γρ.) πλυμένο καλά
  • λίγο αλάτι θαλασσινό
  • Για το σερβίρισμα

  • 4 μικρά στικ σέλερι
  • πάγο
  • αλάτι θαλασσινό
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε όλα τα υλικά στον αποχυμωτή και χτυπάτε μέχρι να γίνουν χυμός.

Βρέχετε με νερό το χείλος τεσσάρων ποτηριών και τα πασπαλίζετε με θαλασσινό αλάτι.

Βάζετε πάγο στα ποτήρια, μοιράζετε τον χυμό, βάζετε από ένα στικ σέλερι σε κάθε ποτήρι και σερβίρετε.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb

Tips

Καλό είναι να βάλετε τον χυμό στο ψυγείο για λίγη ώρα για να ενωθούν οι γεύσεις.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr