OliveMagazine

Χωριάτικα λουκάνικα στο γκριλ με σάλτσα μουστάρδας

Χωριάτικα λουκάνικα στο γκριλ με σάλτσα μουστάρδας

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 κιλό χωριάτικα πικάντικα λουκάνικα
  • Για την σάλτσα μουστάρδας

  • 1/3 φλιτζανιού μουστάρδα Dijon ή απλή
  • 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κουτ. σούπας ξίδι
  • 1 κουτ. σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη
  • πιπέρι μαύρο χοντροκομμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε το γκριλ να κάψει και τοποθετείτε τη σχάρα στη μεσαία σκάλα.

Χαράζετε λίγο τα λουκάνικα σε 2-3 μεριές και τα ψήνετε στο γκριλ γυρίζοντας τα από όλες τις πλευρές μέχρι να ψηθούν (περίπου 10-12 λεπτά).

Ανακατεύετε όλα τα υλικά της σάλτσας και τη σερβίρετε σε μπολ δίπλα στα ψημένα λουκάνικα.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food styling: Elena Jeffrey

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr