OliveMagazine

Ψαρονέφρι κρασάτο με κρέμα μανιταριών

Ψαρονέφρι κρασάτο με κρέμα μανιταριών

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:35'
Έτοιμο σε:45'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες
  • 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • 250γρ. μανιτάρια καμπανούλες
  • 250γρ. μανιτάρια πλευρώτους
  • 250ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
  • 4-5 κρεμμύδια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ροδίζετε τις φέτες από το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές.

Κόβετε τα μανιτάρια και τα βάζετε στο τηγάνι με τα κρεμμύδια να σοταριστούν. Ρίχνετε το κρασί και όταν εξατμιστεί προσθέτετε τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μαγειρευτεί το ψαρονέφρι και τα μανιτάρια. Ρίχνετε και την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr