OliveMagazine

Ψητός μπακαλιάρος παναρισμένος με corn flakes

Ψητός μπακαλιάρος παναρισμένος με corn flakes

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 1/2 φλιτζ. corn flakes ή corn flakes χωρίς γλουτένη
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Dijon
  • 1 αβγό
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200oC.

Θρυμματίζετε τα corn flakes στο μούλτι και τα βάζετε σε ένα μπολ.

Ανακατεύετε σε άλλο μπολ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αβγό, το αλάτι και το πιπέρι.

Περνάτε τα φιλέτα του μπακαλιάρου πρώτα από το μπολ με το αβγό και μετά από το μπολ με τα δημητριακά.

Τα βάζετε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνετε για 15 περίπου λεπτά (αναλόγως το μέγεθος του μπακαλιάρου).

Σερβίρετε με βραστά λαχανικά, ψητή πατάτα, πουρέ ή ρύζι.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr