24303a1b243255ecc0b31061ba2b929a
clock icon
20'

Κορμός με Crème ΓΙΩΤΗΣ

Υλικά

  • 1 κουτί Crème ΓΙΩΤΗΣ
  • 200γρ. τυρί κρέμα
  • 15γρ. (1 κουτ. σούπας) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 15γρ. (1 κουτ. σούπας) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 30 ml (6 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 250γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ

Το απόλυτο σοκολατένιο γλυκό που φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα και με ελάχιστα υλικά. Το μυστικό της υπέροχης γεύσης και της ευκολίας του είναι τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Χτυπάτε στο μίξερ το Crème, το τυρί, τη Ζάχαρη Άχνη και το κονιάκ, μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τα μπισκότα σε κομματάκια και την Κουβερτούρα λιωμένη, ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα στην οποία έχετε απλώσει εσωτερικά μεμβράνη.
Στρώνετε καλά και βάζετε τον κορμό στην κατάψυξη να παγώσει. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.

Διαδικασία

Βήμα 1

Χτυπάτε στο μίξερ το Crème, το τυρί, τη Ζάχαρη Άχνη και το κονιάκ, μέχρι να αφρατέψουν.

Βήμα 2

Προσθέτετε τα μπισκότα σε κομματάκια και την Κουβερτούρα λιωμένη, ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα στην οποία έχετε απλώσει εσωτερικά μεμβράνη.

Βήμα 3

Στρώνετε καλά και βάζετε τον κορμό στην κατάψυξη να παγώσει. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.