Διαδικασία
Ετοιμάζετε τη γέμιση αναμιγνύοντας όλα τα υλικά της σε ένα μπολ.
Βάζετε τα φύλλα μπροστά σας (κατά μήκος) το ένα πάνω στο άλλο και με δύο κάθετες μαχαιριές τα χωρίζετε σε τρεις δεσμίδες από λωρίδες. Τις τοποθετείτε τη μία πάνω στην άλλη και τις σκεπάζετε με πετσέτα μέχρι να τις χρησιμοποιήσετε.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Πιάνετε μία μία τις λωρίδες των φύλλων και με ένα πινέλο τις βουτυρώνετε ή τις λαδώνετε. Βάζετε από μία κουταλιά γέμιση στο κάτω μέρος τους και τις ρολάρετε δύο φορές. Γυρίζετε τις άκρες προς τα μέσα και τελειώνετε το τύλιγμα σχηματίζοντας μπουρεκάκια. Τα αραδιάζετε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα αλείφετε με λίγο αβγό. Τα πασπαλίζετε με σουσαμάκι και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Σερβίρετε τα μπουρεκάκια σας ζεστά ή χλιαρά.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Elena Jeffrey