OliveMagazine

Πραλίνα spread

Πραλίνα spread

Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 25γρ. μέλι
  • 50γρ. καρυδέλαιο
  • 50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
  • 20γρ. κακάο σκόνη
  • 150γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Στο μούλτι χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν.

Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή

Tips

Αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 70γρ. βούτυρο.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο