Διαδικασία
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς να προσθέσετε καθόλου λιπαρά, βάζετε τις λεπτές φέτες από το κερκυραϊκό νούμπουλο να ψηθούν, μέχρι να γίνουν τραγανές. Τις γυρίζετε δύο τρεις φορές ώστε να καλοψηθούν. Τις αφήνετε να κρυώσουν και τις κόβετε στα τέσσερα.
Ετοιμάζετε το dressing της σαλάτας: Μέσα στο μπλέντερ ρίχνετε το ξίδι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι και το αλάτι. Προσθέτετε μία κουταλιά της σούπας νερό και χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
Βάζετε τα καλά πλυμένα και στραγγισμένα αντίδια μέσα σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Τα περιχύνετε με το dressing και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε από πάνω τα κομματάκια από το νούμπουλο, τη σουλτανίνα και σερβίρετε.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb