Διαδικασία
Βάζετε τον κιμά στην κατσαρόλα και τον ανακατεύετε συνεχώς πάνω στη φωτιά για να μη σβολιάσει και να πιει τα υγρά του. Προσθέτετε το λάδι, το κρεμμύδι και το σοτάρετε μαζί με τον κιμά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.
Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε τον κιμά να ψηθεί για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτετε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Αφήνετε τον κιμά να κρυώσει λίγο και προσθέτετε τα αβγά, το γιαούρτι ανακατεμένο με το σιμιγδάλι, το μαϊντανό και τα μπαχαρικά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Στρώνετε σε μεγάλο ταψί τα μισά φύλλα, αλείφοντας τα ενδιάμεσα με βούτυρο. Απλώνετε τη γέμιση πάνω στα φύλλα. Σκεπάζετε με τα υπόλοιπα φύλλα αφού τα αλείψετε με βούτυρο.
Χαράζετε την πίτα σε κομμάτια, ραντίζετε την επιφάνεια με λίγο νερό και την ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb