Διαδικασία
Για τη μους: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύετε μέχρι να έχετε μια λεία, σοκολατένια μους. Βάζετε τη μους στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρετε. Η βάση της συνταγής είναι αυτή, μπορείτε όπως να την εμπλουτίσετε με ό,τι σας αρέσει, κομμάτια σοκολάτας, φρέσκα φρούτα κ.ά.
Για την σπιτική πραλίνα: Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνετε στην άκρη να πέσει λίγο η θερμοκρασία της. Βάζετε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιείτε μέχρι να γίνουν αλοιφή. Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα, αναμιγνύετε για 1 λεπτό περίπου, μέχρι να ενωθούν τα υλικά και φυλάτε την
πραλίνα σε βαζάκι.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food styling: Tina Webb