Διαδικασία
Για το αρωματικό βούτυρο: Χτυπάτε πολύ καλά στο μούλτι το σκόρδο με τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Βάζετε το βούτυρο σε μπολ, προσθέτετε τον μαϊντανό με το σκόρδο και ανακατεύετε πολύ καλά.
Παίρνετε ένα κομμάτι μεμβράνη κουζίνας και βάζετε στη μια άκρη το βούτυρο. Με τη βοήθεια της μεμβράνης τυλίγετε το βούτυρο σε ρολό, σαν σαλαμάκι. Το βάζετε στο ψυγείο να σφίξει και κάθε φορά που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε κόβετε μια φέτα.
Ταιριάζει σε μπριζόλες, ψητό κρέας, βραστά και ψητά λαχανικά και στις ολόκληρες πατάτες φούρνου.
Για το ντιπ με μπλε τυρί: Ρίχνετε σε μπολ ή σε μούλτι το τυρί κρέμα, το μπλε τυρί, το γάλα, το σκόρδο, την πάπρικα και το σχοινόπρασο και ανακατεύετε καλά.
Μεταφέρετε σε μπολ και σερβίρετε. Ταιριάζει με ωμά λαχανικά, πάνω σε ψητή πατάτα ή σε μπατόν σαλέ, παξιμαδάκια και πάνω στο τηγανητό αβγό.
Για το ντιπ με τυρί κρέμα: Βάζετε στο μούλτι το τυρί κρέμα, την ντομάτα, τον βασιλικό, τις πιπεριές, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάτε καλά.
Μεταφέρετε σε μπολ και σερβίρετε. Ταιριάζει στην ντοματοσαλάτα, με ωμά, ψητά και βραστά λαχανικά, πάνω σε μπρουσκέτες, γεμίζει ωμές ντομάτες και πιπεριές στον φούρνο.