OliveMagazine

Τσιροσαλάτα με άνηθο

Τσιροσαλάτα με άνηθο

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 6 τσίρους καπνιστούς
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • λίγο ξίδι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πλένετε τους τσίρους, τους στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και τους κόβετε κατά μήκος.

Τους απλώνετε σε πιατελίτσα περιχύνοντας με ελαιόλαδο, λίγο ξίδι και πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρετε αμέσως.

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr