Διαδικασία
Καθαρίζετε τα αβγά, τα κόβετε στη μέση και αφαιρείτε προσεκτικά τους κρόκους.
Τους λιώνετε με πιρούνι και τους ανακατεύετε με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και την κάπαρη. Αλατοπιπερώνετε το μίγμα.
Το βάζετε σε κορνέ ή απλώς το παίρνετε με ένα κουτάλι και γεμίζετε με αυτό το κενό των ασπραδιών.
Κόβετε το σπανάκι, τη ρόκα και τη σαλάτα σε μικρά κομμάτια με τα δάχτυλα. Τα ανακατεύετε μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά σε βαθύ μπολ.
Χτυπάτε όλα μαζί τα υλικά του dressing σε multi και πριν σερβίρετε περιχύνετε τα σαλατικά σας. Ανακατεύετε καλά και μεταφέρετε τη σαλάτα σε βαθιά πιατέλα. Στολίζετε με τα γεμιστά αβγά και σερβίρετε αμέσως.
Φωτογραφία: Γώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Elena Jeffrey