OliveMagazine

Πίτσα με αραβική πίτα και καραμελωμένα κρεμμύδια

Πίτσα με αραβική πίτα και καραμελωμένα κρεμμύδια

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 μέτριες αραβικές πίτες
  • 4 κρεμμύδια μέτρια, κομμένα όπως στη χωριάτικη
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 1½ φλιτζάνι ξινομυζήθρα
  • λίγο αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι με λίγο αλάτι και τη ζάχαρη, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι τα κρεμμύδια να μελώσουν και να πάρουν ένα καφετί χρώμα.

Μοιράζετε τα κρεμμύδια και το τυρί πάνω στις πιτούλες, πασπαλίζετε με πιπέρι, ψήνετε στο γκριλ για 2 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και σερβίρετε.

Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr