OliveMagazine

Affogato ή αλλιώς εσπρέσο με παγωτό

Affogato ή αλλιώς εσπρέσο με παγωτό

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. παγωτό βανίλια σπιτικό
  • 4 φλιτζανάκια καφέ εσπρέσο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Με σκουπ παγωτού κόβετε τέσσερις μπάλες παγωτό και τις τοποθετείτε σε τέσσερα μπολ.

Περιχύνετε κάθε μπάλα παγωτού με ένα ζεστό καφέ εσπρέσο και σερβίρετε αμέσως!

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Elena Jeffrey

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr