OliveMagazine

Banoffee στο ποτήρι

Banoffee στο ποτήρι

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:3:0'
Έτοιμο σε:3:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 μπανάνες
  • 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο 100 γρ. Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400ml γάλα
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Από την προηγούμενη βάζετε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το κουτί του μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό που θα το σκεπάζει και το βράζετε για 3 ώρες, φροντίζοντας να είναι πάντα σκεπασπένο με νερό. Το αφήνετε να κρυώσει μέσα στην κατσαρόλα μέχρι την επόμενη που θα το χρειαστείτε.

Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του, το βάζετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστείτε.

Λιώνετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ στα μικροκύματα και την ανακατεύετε με το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ.

Κόβετε τη μπανάνα σε φετούλες.

Παίρνετε ποτήρια και κάνετε μια καλή στρώση από μίγμα μπισκότου σοκολάτας.

Συνεχίζετε με μια στρώση από ροδέλες μπανάνας που σκεπάζετε με καραμελωμένο γάλα.

Απογεμίζετε τα ποτήρια με το έτοιμο Garni και τελειώνετε πασπαλίζοντας με Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr