biskota kanelas anoigma
clock icon
30'

Εύκολα μπισκότα κανέλας από τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά

  • Για 650γρ.
  • 175γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 50 γρ. ασπράδι αυγού
  • 375 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη

Μια εύκολη συνταγή για τα κλασικά και αγαπημένα μπισκότα κανέλας από τον Στέλιο Παρλιάρο.

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια των 15 γρ.

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και τα πιέζουμε με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για 15΄.

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια των 15 γρ.

Βήμα 2

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και τα πιέζουμε με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για 15΄.

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης