OliveMagazine

Brownie με κολοκυθάκι

Brownie με κολοκυθάκι

Μερίδες:για 1 ταψάκι
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:30'
Έτοιμο σε:40'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 160γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 50γρ. κακάο
  • 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1/4γλ. αλάτι
  • 50γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 100γρ. ζάχαρη καστανή μαλακιά
  • 100γρ. ζάχαρη λευκή
  • 2 αβγά, χτυπημένα
  • 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 100γρ. σταγόνες σοκολάτας
  • 1 μεσαίο κολοκυθάκι, τριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.

Ανακατεύετε σε ένα μπολ το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

Ανακατεύετε σε ένα άλλο μπολ το βούτυρο, τις ζάχαρες και τα αβγά.

Ρίχνετε τα υλικά του ενός μπολ μέσα στο άλλο, προσθέτετε το κολοκυθάκι και ανακατεύετε με μία μαρίζ ή ένα κουτάλι.

Προσθέτετε τη σοκολάτα.

Τοποθετείτε το μίγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι και ψήνετε για 20-30 λεπτά (κάνετε το τεστ της οδοντογλυφίδας και αν βγει καθαρή, το brownie είναι έτοιμο).

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr