OliveMagazine

Brownies με κρέμα μιλφέιγ

Brownies με κρέμα μιλφέιγ

Μερίδες:για ένα ταψάκι 19x28εκ.
Χρόνος προετοιμασίας:25'
Χρόνος μαγειρέματος:25'
Έτοιμο σε:50'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 250γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. σε κομματάκια
  • 175γρ. μαργαρίνη
  • 4 αβγά
  • 125γρ. ζάχαρη
  • 100γρ. Aλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500ml γάλα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC και βάζετε την Κουβερτούρα με τη μαργαρίνη σε γυάλινο μπολ. Λιώνετε με προσοχή τη σοκολάτα στα μικροκύματα (ρυθμίζετε το φούρνο στο 1 λεπτό, ανακατεύετε με σπάτουλα και συνεχίζετε ανάλογα, συνήθως μισό λεπτό ακόμα είναι αρκετό).

Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάτε τα αβγά με τη ζάχαρη, χρησιμοποιώντας έναν αβγοδάρτη. Αδειάζετε με τη βοήθεια σπάτουλας το μίγμα της λιωμένης Κουβερτούρας στο μίγμα των αβγών και ανακατεύετε. Προσθέτετε και το Αλεύρι ρίχνοντάς το από σουρωτήρι και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με τη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βουτυρώνετε το ταψάκι σας και αδειάζετε μέσα το μισό μίγμα του brownies. Aπό πάνω παίρνετε και απλώνετε κουταλιές από την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ που ετοιμάσατε. Σκεπάζετε με το υπόλοιπο μίγμα brownies και ψήνετε για 25 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.

Σερβίρετε το γλυκό σε πιάτα χλιαρό ή κρύο, διακοσμώντας το κάθε κομμάτι με επιπλέον Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr